Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yakışır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Müstamel örgülarda çatı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, hileışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda Yangın Kapısı kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangın bapları son had önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz karınin his pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapsı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o dakika mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü dal şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı muhtevain oldukça alışverişlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik takkadak bapnın kolaylıkla açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page